Dr. Szabó Marianna

HASZNOS INFORMÁCIÓK

HOGYAN KÉSZÜL

IDŐPONT FOGLALÁS

Rólam

Dr. Szabó Marianna vagyok, Fogszabályozó szakorvos, Fog- és szájbetegségek szakorvosa, Főorvos
bemutatkozom

1990-ben végeztem a Debreceni Orvostudományi Egyetemen, majd 1990-1993-ig az egyetem Konzerváló Osztályán dolgoztam, mint klinikai orvos, oktatással, kutatómunkával és betegellátással foglalkoztam.

1996-ban nyitottam meg magánrendelőmet Miskolcon.

Meggyőződésem hogy egy szép mosoly a siker záloga a magánéletben, a társas kapcsolatokban és a munkahelyen egyaránt. Munkám legnagyobb elismerése a páciens felszabadult mosolya, amikor már nincs szükség a szájat eltakaró kézre.

De ez mindig team munka, ahol első társam a szépülni vágyó páciens, továbbá a szülő vagy egy specialista (szájsebész, protetikus) kolléga, aki segít a végső cél elérésében.

Célom, hogy pácienseimet a legmagasabb szakmai színvonalon a legmodernebb technikákat használva lássam el. Ezért rendszeresen járok továbbképzésekre, konferenciákra és gyakorlati u.n. in-office kurzusokra, ahol innovatív módszerekkel ismerkedhetek.

Szakvizsgáim

1992: fog- és szájbetegségek

2003: fogszabályozás

Smile Centrum

Magánrendelőm, a Smile Centrum Miskolc központjában, a Batóház mögött található, parkolási lehetőség közvetlenül a rendelő mellett van. Klimatizált rendelőnkben nyugodt, barátságos környezetben nyújtunk teljes körű felnőtt­ és gyermek fogszabályozási ellátást.

A ma elérhető legkorszerűbb, prémium minőségű technikákkal és anyagokkal dolgozunk.

Rendelőnk a Debreceni Egyetem általt akkreditált fogszabályozó szakorvosképző helyszín.